Enkle stilarter og udsmykkede udtryk til dine ører

Mennesker har altid elsket at dekorere deres kroppe. Disse ændringer begyndte som religiøse og kulturelle symboler og bærer ofte stadig den traditionelle betydning for mange. Mange mennesker vælger også deres smykker og tilbehør udelukkende til personlig udtryk. Der er smykkemuligheder for næsten alle dele af kroppen, men øreringe er sandsynligvis den mest almindelige og mest populære.

Øreringe konstruktion og stilarter

Øreringe kan laves af stort set ethvert materiale, fra metal til plast til glas og alt imellem. Den del af øreringen (kaldet en stolpe eller en ledning), der passerer gennem øret, er næsten altid lavet af metal på grund af dets styrke og holdbarhed. Der anvendes mange forskellige metaller, herunder kobber, rustfrit stål og ædle metaller som sølv og guld. Mange mennesker lider af nikkelallergi eller følsomhed og skal omhyggeligt vælge smykker, der ikke indeholder nikkel. Sterling sølv er et af de mest populære materialer, fordi det er overkommeligt, ikke-allergifremkaldende og koordinerer med næsten alt.

Der er flere typer konstruktion af øreringe, som hver kan variere uendeligt. Øreringe med ørestikker er generelt den første type, der bæres i en piercing, mens den heler. Den består af en metalstolpe gennem øret med et dekorativt element foran og en friktionsbag kaldet kobling. Den enkleste iteration af denne stil er en almindelig metalkugle. Ædelsten som diamanter eller fødselssten er også meget populære. Denne type ørering er klassisk, en flerårig favorit.

Hoop øreringe er en anden meget enkel stil af øreringe, der består af en almindelig cirkel, normalt metal, der hænger under øret. Disse kan være små eller store og fås i alle farver såvel som ædle metaller og kan undertiden være besat med ædelstene eller være spændt med perler eller anden dekoration.

Hangende øreringe er en af de mest almindelige typer. De er normalt konstrueret med en tynd kroglignende ledning (undertiden kaldet en fransk krog), der passerer gennem øret. De varierer i længde, fra børstning af bærerens skuldre til slet ikke dinglende og kan være meget enkle eller detaljerede og udsmykkede. Den hængende del er bogstaveligt talt ubegrænset – alt hvad du kan forestille dig er sandsynligvis blevet gjort. Indviklede trådformer udsmykket med krystaller, solide sølvfigurer indsat med ædelsten, sarte kæder, der understøtter juveler eller perler. Disse øreringe er lavet til udtryk.

Der er mange grunde til, at folk vælger at pynte deres kroppe, og der er ligeledes mange forskellige måder at gøre det på. Dette er kun en introduktion til de forskellige typer og stilarter af øreringe, der er tilgængelige for dig.

Related Posts

Skriv et svar