Visse ord kommer straks til at tænke på, når du hører kort hår stil-sassy, perky, sjov, ungdommelig, elegant, chic, professionel, levende, energisk og endda sexet. Disse er ungdommelige og søde, for ikke at nævne lette at administrere. Hvis du ikke har meget tid at bruge, men stadig vil se glamourøs ud, kan en kort stil måske være lige rigtig for dig.

Ved første øjekast tror mange kvinder, at langt hår er alsidigt. De tror, at hvis deres hår er kort, sidder de fast i samme stil hele tiden. Men der er meget, der kan gøres for at style kort hår forskelligt. Nye stylingprodukter som geler, voks og mousse giver dig mulighed for at krølle det, skrubbe det, holde det lige eller sætte det i en blid bølge. Med kort hår kan du se sød og klodset ud en dag, tiltalende sexet lørdag aften og professionel og klar til arbejde mandag morgen.

Disse stilarter er utroligt nemme at administrere og kræver minimal tid for at opnå en poleret stil. Du kan vaske dit hår, tørre det med et håndklæde, anvende lidt hårmousse til et skinnende, glat udseende, bruge en hårtørrer, og på få minutter er dit hår stylet.

Korte stilarter fungerer godt til enhver type hår. Uanset om dit hår er tykt eller tyndt, lige eller krøllet, vil kort hår, når det klippes ordentligt, se godt ud. Hvis dit hår er tyndt i struktur, vil en genvej hjælpe dit hår med at se fyldigere ud.

Hvis du vil opnå et yngre udseende, vil en genvej hjælpe dig med at se mere ungdommelig ud. Rynker ser ud til at være mere synlige med langt hår og er mirakuløst mindre synlige med et kort hårklip. Du vil se stilfuld og chic ud med kort hårklip.

Du kan opnå mere end en stil, selv med kort stil med et godt professionelt snit. På samme måde kan du eksperimentere med tilbehør som små buer og smukke klip. Kort hår lader din personlighed skinne igennem og kan være meget tiltalende for mænd.

Related Posts

Skriv et svar